Relat en xarxa

/
94 views

Podeu llegir el relat complet a RED Report

Sobtadament algú va picar a la porta. L’Umi i el seu pare es van mirar estranyats. El pare s’apropà a obrir-la i fou fet a un costat per un home d’aparença peculiar que va entrar corrents a la cuina, delirant per un got d’aigua.

L’intrús tenia un aspecte deixat, amb una barba descuidada, uns cabells greixosos i duia una roba molt bruta. En un primer moment, però, els transmeté un cert aire de familiaritat. Aleshores, el desconegut es girà, i quan els seus ulls i els de l’Umi es creuaren, es va adonar que era l’Epi, el seu germà.

– Pare, Umi, atureu-vos! Ens estan enganyant! Tot és una gran mentida!!! 

– Fill, estàs bé? D’on vens? Què estàs dient? -va exclamar el pare, qui encara no podia creure que era el seu fill gran desaparegut qui li parlava i estava davant d’ells.

– Heu de saber que la Confederació d’Estats del Nord ha orquestrat un atac contra Europa. Ha punxat totes les cadenes de televisió i mitjans de comunicació. 

– No entenc res- digué el pare.

– Escolta, pare, aquests dos anys he estat infiltrat a l’agència d’intel·ligència de la CEN. He vingut tan ràpid com he pogut. No us podeu imaginar les peripècies que he hagut de fer per arribar i no ser detectat.

Authors

, , ,
close

El més recent