El dia del donant amb els alumnes del Lladonosa

20 views

El passat 11 de març, els alumnes de primer del Batxillerat Internacional van rebre la visita de Raquel Maya que va fer una xerrada informativa sobre la fundació amb la que està col·laborant: la fundació Renal Jaume Arnò. Va ser una xerrada molt emotiva on els alumnes van ser capaços de veure diferents casos on algú havia necessitat d’un trasplantament d’òrgan.

Els alumnes es van donar compte que d’alguna manera o una altra volien participar i col·laborar amb la fundació, i van decidir, que, en petits grups crearien uns curtmetratges amb la finalitat de transmetre el missatge i promoure la donació d’òrgans i, aquests curtmetratges es presentarien a la gala del 1 de Juny. Els alumnes van fer la màxima difusió possible dels curtmetratges perquè tothom pogues assabentar se del tema. Alguns grups van decidir fer vídeos jugant amb les emocions i altres vídeos informatius, els dos estaven tenien molta feina al darrera. 

Des de el centre, amb col·laboració de la Raquel es va decidir que per completar el projecte es podria fer un ball amb la finalitat de promoure les donacions. Aquest ball es faria a la plaça Sant Joan per fer un acte per el dia del donant i fer promoció d’aquest. Els alumnes ho van trobar una bona idea, i per practicar el ball, van decidir fer una “masterclass” al Ekke. La classe es va dur a terme el 19 de maig, va ser una classe molt divertida on els alumnes van aprendre el ball i el van estar practicant. 

Des de el dia de la classe al Ekke fins al dia del ball, les alumnes i l’alumne van estar practicant la coreografía al pati del institut. El dia del ball va ser el 31 de maig, un dia abans de la gala. El ball es va presentar a la plaça Sant Joan de Lleida, hi van assistir alguns pares, professors, companys i companyes dels altres batxillerats per veure i gaudir de l’actuació. 

La experiencia va ser molt enriquidora per els alumnes del Ins Josep Lladonosa, ho tornarien a repetir i amb més ganes que mai. 

Authors

, , ,
close

El més recent