Font: Pixabay
Font: Pixabay
/

“El Bridgerton 2”, tan bona com la primera?

La nova i exitosa sèrie de Netflix “Els Bridgerton” ha tornat aquest 24 de març, amb la mateixa essència i encant, però amb una gran falta: l’absència del sexe

Fet per: Claudia Sebeika, Cel Tarragó, Claudia Mur i Laura Aragon

A Spoiler-Free Guide To The Differences Between Season 2 Of Bridgerton and  The Viscount Who Loved Me - As The Bunny Hops®
FONT: NETFLIX

“Els Bridgerton” és una sèrie original de Netflix que va ser estrenada el 25 de desembre de 2020, la qual va aconseguir arribar a tenir més de 80 milions de visualitzacions a la seva primera temporada, un rècord que també es va batre amb la segona temporada. Aquesta sèrie anglesa, una adaptació de les novel·les de Julia Quinn que ha aconseguit ser una de les més vistes de tota la plataforma de streaming, indaga en les vides riques, divertides, tristes, sexuals, magnífiques i fins i tot solitàries de les dones i homes de l’alta societat londinenca.

A la primera temporada trobem a Daphne Bridgerton, la filla major de la poderosa família Bridgerton. Les perspectives de Daphne davant seguir els passos dels seus pares i trobar l’amor veritable són esperançadores, però tot comença a enfonsar-se quan surt a la llum un diari replet d’escàndols sobre l’alta societat escrit per la misteriosa Lady Whistledown que llança calúmnies sobre Daphne.

La segona temporada dels Bridgerton segueix la línia dels llibres de Quinn i se centra en el germà grande Daphne, Anthony, el vescomte Bridgerton. Després que la seva amant li destrossés el cor en la primera temporada, Anthony ha decidit trobar per fi a la seva parella perfecta. Això sí, pensa que només ha d’eliminar l’amor de l’equació. Malauradament, se sent immediatament atret per una misteriosa donzella que coneix muntant a cavall al parc. El problema és que aquesta dona, Kate Sharma, resulta ser la sobreprotectora germana gran de la gentil Edwina. Anthony, amb mentalitat matrimonial, s’obstina a conquistar a Edwina com sigui, però Kate vol l’amor vertader per a la seva germana.

La temporada 2 dels Bridgerton està més interessada en la tensió, convertint l’alegre comèdia romàntica de Quinn en un turmentat triangle amorós que es torna més incòmode de veure com més es fiquen els personatges al cap. No tenim les eufòriques seqüències de lluna de mel que van ajudar al fet que la primera temporada dels Bridgerton fos un èxit. És una llàstima, no sols perquè se suposa que la marca de Bridgerton és la sensualitat descarada, sinó també perquè dos dels protagonistes de la temporada tenen una gran química entre ells. 

Després de la revelació de la veritable identitat de Lady Whistledown en el final de la primera temporada, ara veiem com el seu alter ego, Penelope Featherington, lluita per mantenir el seu secret. Hi ha seqüències perfectament coreografiadas que faran les delícies dels fans de la primera temporada, que busquen perdre’s una vegada més en l’opulència de la sèrie. La temporada 2 dels Bridgerton és bastant bona, però no tan bona.

El que sí que és cert és que sembla que la segona temporada està una mica avergonyida per la seva pròpia reputació. És com si la sèrie hagués pensat massa en el triangle amorós d’Anthony, Kate i Edwina en lloc d’abraçar el gènere romàntic. 

Un punt positiu és la professionalitat i bona tasca realitzada pels actors i actrius. Jonathan Bailey, en el paper d’Anthony Viscount, sembla gaudir interpretant la mescla de cavaller emocionalment reprimit i galant. La Kate de Simone Ashley utilitza l’aplom com una armadura i el seu enginy com una arma quan tracta amb Anthony. L’Edwina de Charithra Chandran, el “diamant de la temporada”, és encantadora. Aquest trio interpreta els seu paper a la perfecció. El guió s’allunya de la diversió a meitat de temporada, portant a aquests personatges per un camí més tenebrós.

En conclusió, aquesta temporada, encara que té alguns alts i baixos que la tornen diferent de l’anterior, i no en el mal sentit, continua estant a l’altura, i es pot gaudir d’igual manera. Si bé és cert que el seu “atreviment” a l’hora de representar escenes d’un caràcter més eròtic era el que la distingia de les altres, aquest canvi no afecta en l’essència de la sèrie, simplement  pren un rumb una mica  diferent que la fa igualment fresca i entretinguda.

Ara només queda saber què és el que ens oferirà en una futura temporada, i si la sèrie aconseguirà captivar a molts més espectadors, cosa de la qual n’estem segurs.

Redactors Juniors

, , ,
close