Redactors juniors

Maria Eduarda Camargo
Descripció
Em dic Maria Camargo, tinc 15 anys i sóc alumna del Ins Josep Lladonosa. M'agrada molt ballar, aprendre idiomes i actuar. El meu color preferit és el negre.

Me llamo Maria Camargo, tengo 15 años y soy alumna del Ins Josep Lladonosa. Me gusta mucho bailar, aprender idiomas y actuar. Mi color preferido es el negro.

My name is Maria Camargo, I'm 15 years old and I'm a student at Josep Lladonosa High School. I like dancing, learning languages and acting. My favourite colour is black.
Me chamo Maria Camargo, eu tenho 15 anos e sou uma estudante da escola Josep Lladonosa. Eu gosto de dançar, aprender idiomas e atuar. Minha cor preferida é o preto.

Je m'appelle Maria Camargo, j'ai 15 ans et je suis une étudiante du lycée Josep Lladonosa. J'aime danser, aprendre des langues et actuer. Mon coleur préferè est le noir.
3 mesos ago

Fet per: Irune Vela, Emma Fernández, Maria Eduarda Camargo i Núria Quilez En el año 2000, se inició la búsqueda para completar la cadena de secuenciación del genotipo humano, la cual cuenta con aproximadamente entre 50.000.000 a 300.000.000 pares de bases, de las que hasta ahora solo se conocía el 90%. Esto supone un gran avance para la ciencia, y abre todo un nuevo campo de investigaciones, puesto que ahora se va a poder estudiar cada base por separado y poder descubrir las raíces de enfermedades de desconocida procedencia. El genoma es la secuencia total del material genético, es decir

Font: Freepik
5 mesos ago

Fet per: Núria Quilez, Emma Fernández, Irune Vela i Maria Eduarda Camargo El feminisme és un moviment social que té com a objectiu millorar la situació d’inferioritat de la dona i desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques de la dona respecte a l’home. Aquest moviment es troba en vigor des de fa moltes dècades i gràcies a manifestacions, declaracions i vagues de fam les dones avui en dia tenim els mateixos drets que els homes en la majoria d’àmbits. Tot i així, queda molt camí per poder arribar a la igualtat completa.  Les noves generacions són més comprensives

Font: Pexels
5 mesos ago

Descobreix amb aquest test quin és el teu destí ideal per aquest estiu! Per: Maria Eduarda Camargo, Emma Fernández, Núria Quilez i Irune Vela Redactors Juniors Maria Eduarda Camargo, Emma Fernández, Núria Quilez, Irune Vela Deixa aquest camp buitCorreu electrònic * Nom * Cognom * Revisa tu bandeja de entrada o la carpeta de spam para confirmar tu suscripción.

6 mesos ago

Maria Eduarda Camargo, Núria Quilez i Emma Fernández Hemos propuesto una entrevista a un exalumno de Bachillerato Internacional, Pau Ortiz, que actualmente se encuentra estudiando biomedicina, para poder evaluar sus experiencias y así poder saber un poco más sobre este Bachillerato tan diferente. El BI es un tipo de Bachillerato que se sale un poco del concepto al cual estamos acostumbrados. Propone asignaturas nuevas, una nueva forma de pensar y de evaluar, nos invita a organizarnos y a aprender de la vida y que cometer fallos no es un aspecto negativo mientras puedas aprender y sacar algún provecho de ello. 

Font: Pixabay
8 mesos ago

Fet per: Claudia Sebeika, Ainhoa Lapera, Emma Fernández i Maria Eduarda Camargo La immigració és un acte que sempre ha estat present en la vida de moltes persones. Des de fa segles les persones emigren tant per motius de guerra, malestar al seu país, busca de benestar per les pròximes generacions, entre altres casos. Emigrar es pot fer de diverses maneres: moltes persones ho fan de manera fàcil i senzilla, però moltes altres necessiten fer-ho de manera il·legal. Tot el procés d’immigració té un efecte tant en l’immigrant com en els seus familiars. Per això, hem decidit fer una entrevista

El juego del calamar (Pixabay)
9 mesos ago

Maria Eduarda Camargo, Emma Fernández, Claudia Sebeika y Ainhoa Lapera Aunque 2021 haya sido un año de recuperación después de la pandemia, durante la cual muchos proyectos se tuvieron que detener o cancelar, ahora están volviendo a ponerse en marcha y eso no ha impedido que empresas de entretenimiento y multimedia, como Netflix y el más nuevo Disney+, se vean privadas de crear series y películas exitosas y de gran influencia. Este es el caso de Squid Game, o, en español, El Juego del Calamar, que se ha convertido en una de las series más vistas actualmente de todo Netflix,

close