/

Parlem sobre la quarta temporada d’Stranger Things

Fet per: Martí Burgués, Cel Tarragó, Clàudia Ruiz i Maria Morcillo

La setmana passada es va estrenar la quarta temporada de Stranger Things, una sèrie de Netflix molt exitosa i aclamada per la crítica. Per tal de celebrar la 4a entrega, hem escollit fer una crítica de Stranger Things 3. La tercera temporada consta de vuit episodis.

Aquesta sèrie, dirigida pels germans Duffer, se situa en la dècada dels 80, en concret el 4 de juliol de 1985, dia de la Independència. La trama es desenvolupa en un poblet d’Estats Units anomenat Hawkins. En cada episodi hi ha un gran nombre de referències als anys vuitanta, per exemple a Terminator, Alien i Regreso al futuro. De fet, aquesta ambientació tan ben representada és un dels seus punts forts i signe d’identitat pròpia.

Els protagonistes ja han crescut i ja no són nois. Ja són adolescents i han deixat en segon pla l’aspecte nerd, com les partides de Dungeons and dragons.

El personatge que té una major transformació és l’Eleven. En Hopper l’ha adoptat i ella tracta de conèixer-se a si mateixa. D’altra banda, la Max és qui provoca els canvis en els protagonistes, ja que els porta fora de la seva reclusió per fer activitats de la resta d’adolescents com és anar pel centre comercial. Un altre personatge que evoluciona molt és el Steve, que gràcies a la seva relació amb el Dustin i la seva companya de treball Robin va canviant de personalitat.

El nou antagonista és el Azotamentes, una criatura gegant formada per una massa de cadàvers. Un punt a favor és que és una conseqüència de les altres temporades. Tanmateix, en les escenes d’acció no acaba de generar la tensió suficient.

En conclusió, la tercera temporada de Stranger Things et permet passar una estona entretinguda amb escenes divertides i de tensió a la vegada amb una excel·lent ambientació dels vuitanta. No obstant repeteix la fórmula de les antigues temporades i s’espera que la quarta temporada innovi més i desenvolupi més les trames inacabades.

Redactors Juniors

, , ,
close