Font: Pixabay
Font: Pixabay
/

Fem un ranking d’outfits al festival Coachella

Clàudia Terés, Nicole Prousel, Clàudia Ruiz i Sanu Montalbán

Fa pocs dies que el conegut festival de Coachella ha acabat. El Festival de Música i Arts de la Vall de Coachella és un festival de música que es desenvolupa durant tres dies a l’última setmana d’abril i té lloc a Indio, Califòrnia. Hi atenen artistes d’electrònica, hip-hop i rock alternatiu, entre altres gèneres musicals.

Aquest festival, és reconegut pel seu estil de roba tan particular, i totes les tendències que es creen. Així que no només és conegut per la música sinó també per la moda. Nosaltres hem decidit fer un top 5 sobre els outfits dels i les influencers espanyoles que hi han atès.

En cinquè lloc, tenim a l’Andrea Palazón, tiktoker espanyola amb més de 3 milions de seguidors en les xarxes socials. Va apostar per un outfit negre, concretament un mono amb detalls de brillants. Des d’un punt de vista d’una adolescent, informada sobre el tipus de festival, aquesta noia ha apostat per un look que no pegava amb la temàtica de Coachella. Era massa bàsic i a l’hora no crida l’atenció a ser observat.

El quart lloc està Jorge Cyrus, també conegut com a tiktoker i especialment de comèdia. El seu outfit era encara més bàsic que l’Andrea, portava una samarreta amb ratlles de colors, uns texans curts i estripats amb uns mitjons llargs. Tot això complementat amb una cadena. Personalment, a un festival com Coachella, una persona ha de ser més atrevida amb els seus looks i així també innovar.

En tercer lloc, li hem atribuït a la Marina Rivers, la qual està a punt d’arribar als 6 milions de seguidors a TikTok, i porta creant contingut a la xarxa des del 2019. Ella portava un conjunt format, per un top, en forma de triangle, amb una faldilla llarga, amb 2 obertures a cada cama. Encara que el maquillatge que era bastant encertat, l’outfit es va quedar l’any 2013, semblant a l’outfit que portava Kendall Jenner en aquell any.

En la segona posició col·locaríem a l’Abril Cols conjuntament amb la seva amiga Mar Lucas, actualment les barcelonines són de les tiktokers amb més influència a la plataforma, l’Abril compta amb més de 4 milions de seguidors i la Mar amb quasi 12 milions. L’Abril, va decidir apostar per uns pantalons texans rosa, i una espècie de bikini negre amb flecos amb talons plates. La Mar, al contrari, es va escollir un conjunt d’uns pantalons curts i una banda de brillants, amb unes botes militars. Els seus dos outfits no eren els millors, però sí que pegaven amb la temàtica d’aquest any, a més a més les dues portaven uns pentinats i uns maquillatges, molts currats, amb purpurina, els quals, els hi donaven el toc final, al conjunt.

Finalment, el top 1 per a nosaltres, hem decidit apostar per la Clara Kong (Clakovi), i el seu grup d’amigues en general. La Clara és una tiktoker emergent coneguda pels seus vídeos de YouTube,
actualment el seu contingut es basa en la moda. Ella va apostar per un vestit negre, amb un patró, també amb negre, pels seus accessoris, com les ulleres de sol, fan que el seu conjunt sigui uns dels millors de TikTok espanya, conjuntament amb les seves companyes com la Carla Di Pinto, Ariana Tapia, Nicole Wallace… Totes elles, van saber adaptar la temàtica d’aquest any, i aconseguir fer la roba seva amb el seu propi estil.

I fins aquí el nostre top d’outfits de Coachella d’aquest 2022, en general, ens ha donat la sensació, que hi han hagut altres anys millors, en el sentit de la moda, i això pot ser pel fet que actualment ens importa més la nostra comoditat que els nostres conjunts.

Redactors Juniors

, , ,
close